Dit is je kans om een Wind Sylphid te krijgen of om haar skills te upgraden! Hopelijk heb je genoeg energy gespaard!

Van 5 december 21.00 tot 8 december 09.00 heb je de tijd om een Wind Sylphid (awakened -> Acasis) te vergaren. Iets dat toch wel erg fijn is voor mensen met weinig geluk in Summoners War zoals ik. Maar wees gewaarschuwd, het is zeker niet gemakkelijk om er een te scoren. Aan de andere kant is het ook niet echt lastig. Je hebt gewoon veel energy nodig. Heel veel energy!
Om pieces te krijgen voor de summon moet je Hall of Heroes doen. Enkel wanneer je de baas verslaat, kun je een summoning piece krijgen. Er zijn drie moeilijkheidsgraden om Hall of Heroes te doen, namelijk B1, B2, B3. Wanneer je net als ik weinig geluk hebt gehad en geen natural 5* of goede 4* hebt, houdt het dan lekker bij B1. Ik ben level 29 en heb diverse 5* (Raoq, Cassandra, Neal, Rina) en een paar max 4* (Tarq, Copper, Roger) en ik kon B2 niet halen. B2 is veel te lastig en duurt enorm lang. We hebben het geprobeerd, maar hadden uiteindelijk te weinig dmg om het de bazen van B2 echt lastig te maken.

B1 farming wordt het dus. Eigenlijk is alles wat je nodig hebt: een Raoq. Geloof me wanneer ik dit zeg. Het verschil tussen B1 en B2 is echt zo groot. Een normaal gerunede (Fatal/Blade) 5* is alles wat je nodig hebt om B1 snel te halen. Ik level zelfs fodder terwijl ik pieces voor mijn Wind Sylphid grind. De droprate van de pieces is overigens best aardig nog. Het is geen gegarandeerde drop, maar het ligt ergens tussen de 33% en 50% uit mijn ervaring.

Oh ja, voordat ik het vergeet. Je hebt in totaal 50 pieces nodig om je Wind Sylphid te summonen. Een kleine berekening leert ons dat je met erg weinig geluk ongeveer 750 energy nodig hebt om 1 Sylphid te summonen. (33% droprate, 5 energy per run -> 1 piece per 15 energy)
We hebben het ook met onze Alt geprobeerd (4* Wind Joker, 4* Rina, 4* Sieq, 4*Fire Inferno, 4* Water fairy/ Wind Bounty Hunter). Daarmee konden we het niet halen, laat staan dat we in staat waren geweest om de 50 pieces er mee te grinden.

Dat was het wel zo ongeveer. Het is niet echt lastig om een Wind Sylphid te bemachtigen als je 20+ bent en een 5* Raoq in je bezit hebt. je hebt vooral heel veel energy nodig... In ieder geval veel succes gewenst aan iedereen die zijn eigen Wind Sylphid gaat grinden!

Official post details van Com2us.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Mogelijk gemaakt door Blogger.

- Copyright © Geek Me Out -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -