Kant en klare Sinterklaas gedichten voor de te drukke Sint en Piet.

December is een van de gezelligste, maar ook drukste maanden in het jaar. Kerstmis, Oud & Nieuw en natuurlijk Sinterklaas. Surprises, cadeautjes en uiteraard gedichten... Ben je al niet zo'n ster in dichten of heb je het gewoon veel te druk, geeft helemaal niks. Met de volgende websites kun je kant en klare gedichten zo van het internet af plukken. Misschien niet helemaal eerlijk, maar wel zo makkelijk. En de kwaliteit is bovendien nog heel behoorlijk!


De beste website dit jaar vonden we 'Sinterklaasgedichten'. Op die site kun je naast een aantal echt kant-en-klare gedichten ook zelf een naam en categorie selecteren waarna er een gedicht voor je uit komt rollen. Het enige minpunt van Sinterklaas-gedichten.eu is dat er nog erg weinig kant-en-klare gedichten op staan en dat er wel wat meer categorie├źn toegevoegd mogen worden. Desondanks heeft deze website toch wel de beste gedichten die we online zijn tegengekomen.
Probeer het zelf op:  http://www.sinterklaas-gedichten.eu/gedichten-generator


Natuurlijk zijn er nog meer websites waar je je gedichten zo kant-en-klaar vanaf kunt halen. Zo is er Sinterklaasgedichten.com waar je per cadeautje een klein gedichtje tevoorschijn kunt toveren. De keuze is erg ruim en cadeautjes van kaarsen en aanstekers tot Senseo-apparaat en eierwekker aan toe. Ook een aanrader!

Ook is de-rijmpiet.nl dit jaar weer van de partij met veel gedichten over onderwerpen in alfabetische volgorde. Niet alle gedichten zijn van een erg hoog niveau, maar de rijmpiet doet ook deze keer weer zijn best om het alle hulppieten zo makkelijk mogelijk te maken.

Succes met de last-minute gedichten allemaal en een heel fijne pakjesavond toegewenst!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Mogelijk gemaakt door Blogger.

- Copyright © Geek Me Out -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -