Waarschijnlijk gebruik je Evernote al aangezien je op deze pagina bent gekomen. Haal nog meer uit Evernote met deze tips.

Evernote is een van de handigste toepassingen die je maar kunt bedenken voor wanneer je vaak onderweg bent en je niet altijd je computer of laptop bij je hebt. Maak notities, foto's en sla websites op om ze vervolgens thuis op je gemakje te bekijken, maar je kunt nog veel meer met Evernote. Lees verder om met de volgende tips nog meer uit Evernote te halen.


1. Web clipper

Met de web clipper pluk je gemakkelijk websites en artikelen van internet. Wanneer je bijvoorbeeld onderweg bent en je ziet iets interessants, maar hebt niet genoeg tijd om het helemaal aandachtig door te lezen. Clip het met de Web Clipper plugin (voor Firefox, Chrome, IE, Safari) plaats je het gemakkelijk in je Evernote account zodat je het thuis of wanneer je wel genoeg tijd hebt, het rustig kunt doornemen.

2. Voeg notities samen

Maak je er net als ik nogal een rommeltje van en heb je wel 16 notities gemaakt die eigenlijk allemaal bij elkaar horen, voeg ze dan simpel samen. Dit scheelt veel handmatig geknip en geplak. Het werkt heel eenvoudig, namelijk: Selecteer de artikelen/notities die je samengevoegd wilt hebben. (Dit doe je met ctr + muisklik) en dan verschijnen ze zoals de afbeelding hier rechts. Klik op merge en voila. Ze zijn samengevoegd.3. Maak reminders

Wanneer je een notitie hebt gemaakt die je later nog nodig hebt, zorg dat je deze niet vergeet door een reminder te maken. Met het wekker icoontje rechts bovenaan je post kun je ervoor zorgen dat Evernote je een melding geeft (of via E-mail stuurt). Handig voor wanneer je iets mee moest nemen naar een meeting, maar je dat naar alle waarschijnlijkheid toch zult vergeten.

4. Visualiseer

Schep orde in de chaos door je notities in beeld te brengen. Met Mohiomap kun je je cloud data netjes in kaart brengen door er een soort van 'mindmap' van te maken zodat je gemakkelijker dingen terug kunt vinden. Je hoeft je enkel even aan te melden en je clouddiensten toe te voegen. We hebben hiernaast enkel Evernote toegevoegd, maar je kunt ook Google Drive en Dropbox accounts koppelen.
5. Direct bloggen met Evernote

Wil je bloggen, maar weet je niet hoe Blogger of Wordpress werkt of is het gewoon te veel gedoe? Blog dan gewoon heel simpel met Evernote zelf. Je hoeft er niks aan te doen, enkel je artikelen te publiceren. Evernote zelf geeft het vorm en zorgt dat het er keurig uit ziet. Ga naar postach.io en probeer het zelf uit.Popular Post

Mogelijk gemaakt door Blogger.

- Copyright © Geek Me Out -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -