Facebook verwijderen is niet zo eenvoudig als het klinkt. De optie om je gehele account te verwijderen is namelijk goed verstopt door Facebook. Lees hier hoe je het snel voor elkaar kunt krijgen.

Wanneer je genoeg hebt van Facebook en je wilt deze verwijderen, kun je tegen een probleem aanlopen. Want waar zit die knop eigenlijk om je gehele account te wissen? Facebook heeft liever niet dat je met je account stopt en heeft daarom die optie goed verborgen. Enfin, geen probleem. Hieronder leggen we uit hoe je in enkele stappen alsnog gemakkelijk van je account af komt.

Let op: Het verwijderen van een account is definitief. Er is geen mogelijkheid om het account nog terug te halen. Je krijgt na het verwijderen nog wel 14 dagen bedenktijd om eventueel je account te heractiveren. Dit doe je simpelweg door in te loggen op je account gedurende die 14 dagen of gebruik te maken van een andere dienst waar je je Facebook aan hebt gekoppeld, denk hierbij aan online games waarmee je in moet loggen met je Facebook-account of als je met je Facebook-account inlogt op Spotify. Deze activiteiten gelden namelijk ook als Facebook activiteiten, dus als je het account echt wilt verwijderen moet je ook niet via Facebook gebruik maken van dit soort diensten.

Zo verwijder je je Facebook-account.

Stap 1: Ga naar deze pagina en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2: Je komt nu in een nieuw scherm. Klik op 'Mijn account verwijderen'.

Stap 3: Er verschijnt nu een pop-up 'Account permanent verwijderen'. Voer hier je wachtwoord nogmaals in en de beveiligingscode. Klik vervolgens op 'Ok'

Stap 4: Je account is vanaf nu gedeactiveerd. Gedurende de komende 14 dagen heb je nog de mogelijkheid om in te loggen en daarmee je account te heractiveren. Doe je dit niet, dan ben je na 14 dagen van je Facebook-account af. Alle foto's, status-updates, likes et cetera zijn dan verwijderd.


Popular Post

Mogelijk gemaakt door Blogger.

- Copyright © Geek Me Out -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -