Castle Clash is een van de meest populaire en verslavende apps die momenteel op de Google Play store te vinden is. Bouw een basis, vecht in dungeons, train je heroes etc. Maar hoe kun je nou opnieuw beginnen met een schoon nieuw account? In dit artikel leggen we het stap voor stap uit.

 
Een account kan niet gewist worden, althans we konden het niet achterhalen. Niet getreurd er is wel een manier om met een schoon account te beginnen of meerdere accounts naast elkaar te hebben.

Stap 1:
Op Android-toestellen wordt Castle Clash aan je Gmail/Google-profiel gekoppeld. Kortom met een nieuw account kun je dus ook een nieuwe Castle Clash game beginnen. Om te beginnen zul je dan ook een nieuw account moeten aanmaken. Dit kun je op de pagina van Gmail doen. 


Stap 2:
Op je Android-toestel moet je het zojuist aangemaakte account koppelen aan je toestel. Dit doe je door naar Instellingen te gaan. Vervolgens naar Account Toevoegen en dan naar Google. (Zie onderstaande screenshots). Voeg het aangemaakte account toe aan je Android-toestel. 

Account toevoegen
Kies Google

Stap 3:
Open nu Castle Clash en ga naar het tandwiel (links onderin het scherm).  Je bent nu in het Settings scherm en ziet een ID staan. Kies de optie Switch. Nu zie je het huidige account, guest (totaal nutteloos) EN het nieuwe account. Kies het nieuwe account en voila! je kunt Castle Clash opnieuw beginnen met een leeg veld!

In Settings: kies voor Switch
Kies op welk account je wilt spelen. Meer dan twee accounts mogelijk!Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Mogelijk gemaakt door Blogger.

- Copyright © Geek Me Out -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -