App Friday is terug van weggeweest! Lees snel verder voor de twee leukste apps van deze week en zorg ervoor dat deze vrijdag iets minder vervelend wordt!

Het is helaas alweer een tijdje geleden dat de laatste App Friday geplaatst werd. Dus bij deze daarvoor mijn verontschuldiging, want ik weet dat jij die App-injectie op de vrijdag na je werk- of schoolweek goed kan gebruiken. Gelukkig voor jullie, zijn ze er weer: de twee leukste apps van deze week.

Guns 'n' Glory Heroes
Een van de drie leukste games van deze week is Guns 'n' Glory Heroes. Het verhaaltje kan me niet echt bekoren. Dus dat hoor ik graag van jullie. Daarentegen wat voor verhaal heb je nou eigenlijk nodig als je orcs en nog meer orcs kan slopen? Jij bestuurt een aantal helden. Te weten een barbaar voor het betere hack & slash-werk, een ridder voor het opvangen van schade en het beschermen van je andere helden en een tovenaar die het liefste van afstand zoveel mogelijk schade aanricht op de orcs.Ik heb voor deze review tot level 7 - 8 gespeeld, dus misschien zijn er nog wel meer te vinden.

De besturing van Guns 'n' Glory Heroes is heerlijk simpel. Je klikt een held aan en vervolgens kun je die besturen bijvoorbeeld door ergens heen te lopen of een aanval aan te klikken. Alles werkt soepel en vloeiend, geen enkele keer last gehad van een vertraging of andere stoornissen. Guns 'n' Glory Heroes werd tot nu toe nog nooit onmogelijk moeilijk, maar had wel die lekkere gezonde game-stress die het spelletje uitdagend maakte.

Concluderen: Guns 'n' Glory Heroes is een heerlijk spelletje om tussendoor te doen. Veel tijd heb je er niet voor nodig zo'n 10minuutjes voor een level. Perfect voor in de trein, bus et cetera dus


Guns 'n' Glory Heroes is hier te krijgen:   iOS   - Android


Retired Wizard Story
Wat doen tovenaars eigenlijk wanneer ze met pensioen gaan? Ze gaan blijkbaar schapen houden. Althans dat is wat Retired Wizard Story ons wil doen geloven. Lekker belangrijk allemaal. De game is wel erg leuk, mits je geen aanleg voor RSI hebt.

Als pensionado tovenaar ben je natuurlijk niet afhankelijk van een schapenhond en een houten stok, maar zorg je ervoor dat je de schaapjes in toom houdt met vuurballen, ijsstormen en andere elementen.

De kinderlijk eenvoudige besturing verkapt het 'hardcore' spelletje wat erachter zit. Het is de bedoeling om de schaapjes te weerhouden van het bereiken van de finishlijn. Jij doet dit door magie op ze los te laten. Bijvoorbeeld door vuurballen te gooien of ijsstormen op ze los te laten. Maar let op je hebt maar een bepaalde hoeveelheid mana, dus kies je aanvallen zorgvuldig. Nou ja.. zorgvuldig. het komt er eigenlijk op neer dat je nog steeds als een dolle beer aan het hameren bent op je toestel. Zorg ervoor dat je het level perfect haalt en je krijgt meer diamanten. Deze kun je gebruiken om je skills te upgraden. En geloof me, dat heb je al snel nodig. De moeilijkheidsgraad begint heel erg laag, maar wordt zeer snel extreem.

Kortom: Retired Wizard Story is het leukste spelletje van deze week. Erg uitdagend, kinderlijk eenvoudige besturing en oogt lekker cartoony. Het is het perfecte spelletje om de tijd mee te doden.

 NB:  RSI is op eigen risico.

Retired wizzard story kun je zowel op Android als op iOS spelen.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Mogelijk gemaakt door Blogger.

- Copyright © Geek Me Out -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -