Gevoelige informatie op je computer bescherm je met je leven. Voor malafide internetpraktijken heb je uiteraard een firewall en virusscanner, maar is je hardware wel veilig genoeg?


Misschien heeft de beste man wel gewoon jaren zijn pc niet meer schoongemaakt. Echter, denk ik dat dit gewoon een zeer verfijnde methode is om je hardware en je harde schijf in het bijzonder op een nogal creepy manier te beschermen. In hoeverre ik zelf nog graag achter de pc zou kruipen, laat ik in het midden. Een ding staat wel vast: mijn vriendin zou in ieder geval niet meer in een straal van 30 meter bij mijn pc komen.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Mogelijk gemaakt door Blogger.

- Copyright © Geek Me Out -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -