Nog steeds niet gewend aan de Facebook timeline en wil je terug naar de oude en vertrouwde layout? Met de volgende Firefox addon kan dat! Oh ja, en ook nog twee andere addons die je Facebook-leven een stuk makkelijker maken.

Facebook heeft de neiging om gebruikers dingen op te leggen die ze eigenlijk helemaal niet willen. Denk hierbij aan de horror die we timeline noemen, aangemeld blijven terwijl we de browser sluiten... en het ‘heeft het bericht gelezen’ vinkje in de Facebook chat functie. Laat je niet langer door Facebook allerlei zaken opleggen en bepaal zelf wat je wel en niet wilt met de volgende 3 Firefox Addons.

Timeline Remove

Hoewel sommigen inmiddels zweren bij de timeline van Facebook, is het gros van de gebruikers nog steeds niet over dat gedrocht te spreken. Maar ja... je had geen keuze. Facebook ‘dwong’ je om over te stappen naar de timeline. Niet langer! Verwijder die meuk en geniet van een normaal Facebook. 

Ga naar deze link, download de ‘TimeLineRemove’ addon en je hebt geen timeline meer. Say w00t?!


Facebook Auto-Logout

Vergeet je wel eens uit te loggen bij Facebook op je werk, school of gewoon thuis? Dan is de Facebook Auto-Logout addon echt iets voor jou. Zodra je het Facebook tabblad of Firefox in zijn geheel afsluit, start de timer (standaard op 60 seconden). Na deze minuut log je automatisch uit én (!!!) verwijdert de addon ook nog eens de Facebook-cookies voor je. Dus voortaan kan niemand anders ‘per ongeluk’ even je Facebook doorspitten en traceert Facebook niet meer je online surfgedrag. Kun je weer veilig anatomisch onderzoek doen op je computer...

Ook automatisch uitloggen en geen Facebook-cookies meer op je computer? Download de Auto Logout addon!

Chat Undetected

“Waarom reageer je niet? Je hebt net twee minuten geleden mijn bericht gelezen. Ontken het maar niet, ik zie toch dat vinkje!” Gloeiende, gloeiende, doodziek word je er van. Niet langer! Verwijder dat espionage-vinkje direct. Niemand weet nu wanneer je iets gelezen hebt. Probleem is alleen, jij weet het ook niet meer van iemand anders. Lekker belangrijk!

Interesse? Hier kun je Chat Undetected vinden.


Firefox Addons aanpassen of verwijderen 

Wil je de Firefox addons weer verwijderen of aanpassen, ga dan naar het oranje blokje met 'Firefox' erop linksboven in de browser. Klik vervolgens op addons. Je komt nu in een nieuw scherm waar je alle addons ziet staan en kunt ze hier ook uitschakelen, verwijderen en aanpassen. Succes!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Mogelijk gemaakt door Blogger.

- Copyright © Geek Me Out -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -