Games zijn bedoeld voor vermaak en om even te ontsnappen aan de harde werkelijkheid, maar sommigen denken daar overduidelijk anders over. Zij gamen liever in het echt en leuker nog: ze maken er ook video's van. Leun lekker achterover en laat je verrassen!


Hoewel ik mezelf niet zo snel zou verkleden als Mario of een ander game-personage, ben ik erg blij dat anderen het wel doen. Het levert namelijk (bijna) altijd wel iets leuks op, zeker wanneer er een camera draait. Hieronder volgen drie real life gaming-video's die grappig, cool en goed gemaakt zijn. Weet jij er nog meer of betere? Laat het weten in de comments.

Mario Kart
Jong of oud, iedereen kent Mario Kart wel. Nintendo-figuurtjes in karts die bananen en schilden gooien om de andere coureurs te dwarsbomen. RĂ©mi Gaillard besloot om het in het echt te doen.


Assassin's Creed
Misschien niet zo grappig als het bovenstaande filmpje, maar wel erg cool (gemaakt). Aangezien het om een Assassin's Creed filmpje gaat, is het logisch dat de hoofdpersoon in kostuum is, maar geeky is het zeker wel. En cool! had ik dat al gezegd?


Battlefield
Het grafische hoogstandje op games-gebied was dit jaar toch wel Battlefield 3. Zeker wanneer je een degelijke pc hebt, is het oogstrelend mooi. De makers van dit real life Battlefield-filmpje kunnen er echter ook wat van!


{ 2 reacties... read them below or Comment }

  1. http://www.youtube.com/watch?v=fRziPvQgzbQ
    Wolfenstein: Enemy Territory

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ga ik zometeen even bekijken. Als het leuk/interessant genoeg is, voeg ik hem toe aan de lijst! Bedankt voor de input

    BeantwoordenVerwijderen

Popular Post

Mogelijk gemaakt door Blogger.

- Copyright © Geek Me Out -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -