Vrijdag, de dag dat (bijna) alles mag! Maar eerst nog even thuis komen na de lange dag school of werk. Eventueel een lange reis nog voor de boeg, dus je kan nog wel een oppepper gebruiken. Met de volgende twee games voor iPhone en Android zul je je in ieder geval niet vervelen.

"Zei je nou twee apps?" Dat klopt, normaal zijn het er drie, maar deze week kwam ik niet verder dan twee. Aangezien ik het beste met jullie voor heb, ben ik niet van plan om jullie af te schepen met halfbakken games die geen hond wil spelen. Twee games dus deze week. Net of je die van vorige week al hebt uitgespeeld!

Nun Attack 

De naam zegt het al: Nun Attack. Nonnen met guns. Geil?! Nou... misschien stiekem een beetje! Nun Attack is een erg toffe game die draait om nonnen die het kwaad bestrijden of zoiets dergelijks. Het verhaaltje kon me niet zo bekoren eigenlijk. De gameplay is daarentegen wel leuk. Jij als speler bestuurt de nonnetjes en moet ze veilig door het level loodsen, maar natuurlijk wordt er ondertussen wel genoeg geknald.

De levels zijn als het ware onderverdeeld in verschillende fases. In de eerste fase moet je de nonnetjes door een bombardement zonder kleerscheuren heen zien te loodsen. In de tweede fase moet je hordes vijanden kapotmaken en tot slot moet je een soort demonische poort sluiten (corrigeer me als ik het verkeerd heb).
 
Conclusie

Nun Attack is een lekker snackje voor tussendoor. De levels duren niet lang, de gameplay is lekker gevarieerd, maar ontzettend pittig. Nee, niet de eerste levels.. maar speel maar verder, dan snap je wat ik bedoel.

Downloaden:  Android      -     iPhone


Tetris


Tetris heeft eigenlijk weinig tot geen uitleg nodig. Je kent het tenslotte wel. Blokjes in verschillende vormen en maten vallen uit de lucht en jij moet ze zodanig stapelen dat ze niet tot bovenaan het scherm komen. Wanneer je een rij met blokken volmaakt, verdwijnt deze en krijg je punten. Klinkt simpel, is het ook. Het wordt alleen steeds moeilijker aangezien het met elk level sneller gaat. De besturing is gelukkig ook super simpel. Tik op het blok om de richting te veranderen en sleep het blok naar beneden om het sneller te plaatsten. Een kind kan de was doen.

 Conclusie

Tetris is een klassieker die zijn weerga niet kent, simpel, lastig en ontzettend verslavend. Spelen dus!

Downloaden: Android     -    iPhone


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Mogelijk gemaakt door Blogger.

- Copyright © Geek Me Out -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -