Het is weer tijd voor de vrijdagmiddag apps! 3 vermakelijke games voor zowel iPhone als Android om je weekend eens goed te beginnen. Natuurlijk ook erg handig voor wanneer je nog een lange treinreis moet doorstaan!

Ook deze week hebben we weer het neusje van de zalm op app-gebied speciaal voor jou geselecteerd. Snel downloaden en gamen dus.

BattleFriends at Sea

Heb je wel eens zeeslagje, je weet wel dat bordspel.., gespeeld? Zo ja, dan weet je precies wat BattleFriends at Sea is. Zo niet, dan volgt hier een zeer beknopte uitleg. Je hebt als speler een spelbord (zie screenshot) en plaatst daarop jouw 6 schepen. Jouw tegenspeler doet precies hetzelfde, maar jullie weten niet van elkaar waar de schepen staan. Nu ga je om de beurt een keer schieten op 1 vakje van de tegenstander. De bedoeling is dat je de schepen van de tegenstander kapotmaakt en wie dat als eerste doet, wint.

BattleFriends at Sea werkt lekker snel, ziet er goed uit en is heel erg leuk. Maar! speel het wel met vrienden of bekenden anders kan het zomaar zijn dat je heel lang moet wachten voordat iemand terugschiet. Wil je het proberen? Voeg me toe! Nickname: Thijssiethijs

Downloaden: Android     -      iPhoneFantasy Kingdom Defense HD

Durf ik het te zeggen? Ja dat durf ik. Fantasy Kingdom Defence HD is het leukste spelletje van de week. Het is lekker laagdrempelig, het ziet er heerlijk sfeervol uit en de besturing is zo heerlijk simpel.

Jij, de speler dus, moet een kasteel beschermen tegen skeletten, trollen e.d. De monsters lopen echter alleen over de wegen. Het is jouw taak om ze te stoppen. Zet ridder, boogschieters en tovenaars neer naast de weg en zorg ervoor dat de monsters het kasteel niet bereiken. Een standaard tower defence-game dus, maar wel heel erg vermakelijk! 


Downloaden: Android     -      iPhone


Sector Strike
 
Zoals alles vandaag de dag, denk aan remakes van films en de mode, wordt alles weer retro en oldschool. De makers van Sector Strike vonden blijkbaar van ook en maakte een ouderwetse game, maar dan in een modern jasje.

Sector Strike is namelijk gewoon een vrij eenvoudige game waarbij je een vliegtuigje door een level moet loodsen en ondertussen alle vijanden moet vernietigen. Zoals in de oldschool-games, krijg je ook in Sector Strike een arsenaal aan upgrades en wapens van laserstralen tot hittezoekende raketten. Maar ook de vijanden maken het je niet makkelijk. In het begin is alles nog wel te overzien, verderop in de game wordt je complete beeld gevuld met bommen, vijanden, explosies et cetera. Klinkt moeilijk? Dat klopt, heel moeilijk, maar wel heel erg verslavend!

Downloaden: Android     -    iPhone


benieuwd naar de apps van vorige week? Kijk hier.

{ 2 reacties... read them below or Comment }

  1. Sector stike is zo verslavend! Heb het al een tijdje. Is soms wel lekker uitgagend :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het nog best wel lastig. Soms zit ik ook met mijn vinger net naast de schietknop.. zit ik opeens helemaal voorin in het beeld. Probeer dan maar eens vijanden te ontwijken =D

    BeantwoordenVerwijderen

Popular Post

Mogelijk gemaakt door Blogger.

- Copyright © Geek Me Out -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -