Star Wars is misschien wel de bekendste en meest gave filmreeks ooit en dat is geheel terecht, want zeg nou zelf: wie wil er niet met een lichtstok snoodaards een kopje kleiner maken of met een Jedi mindtrick een situatie veranderen?


Met een verhoogde bloeddruk en sneller kloppend hart las ik dan ook dat er een nieuwe Star Wars film in de maak is. Het enthousiasme maakte echter snel plaats voor een zeldzaam soort huiverigheid toen ik las dat Disney de hand zou leggen aan de toekomstige Star Wars film.

Disney kennende worden de lightsabers vervangen door roze zuurstokken die bij elke klap een zooitje vlinders de ruimte in sturen en worden de speeders vervangen door eenhoorns die een spoor van vergeetmenietjes achterlaten. De afgehakte hand van Luke zal op magistrale wijze aangegroeid zijn en scenes zoals het halveren van Darth Maul zullen we nooit en ten immer meer zien, maar hopelijk zit ik er lichtjaren naast en houdt George Lucas de teugels stevig in handen. Ik hou mijn hart in ieder geval met klamme handjes vast voor een van de grootste desillusies in de filmgeschiedenis.

Gelukkig is het nog niet zo ver en kennen we Star Wars nog als de stoere filmreeks waarin Jedi's en Siths elkaar met lightsabers en force powers bestoken. Uiteraard wil jij ook een echte lightsaber hebben, al is het alleen maar voor het zoemende geluid van de gloeiende tl-buizen. Helaas bestaan er op dit moment (nog) geen echte lightsabers, maar zijn er wel apps die het gemis een beetje kunnen opvullen. Snel downloaden dus en waan jezelf een nogal geeky Jedi of Sith.

Force Saber of Light :

Force Saber of Light is overduidelijk de beste lightsaber-app op de Android market. De app geeft de meeste keuze in kleuren, muziek, het geluid is heel behoorlijk en heel belangrijk: de flitser van de camera flitst mee! Download hier.

Android LightSaber

Na Force Saber is Android Lightsaber toch wel de meest veelzijdige lightsaber-app. Het geluid is iets minder, maar het zelf samenstellen van een kleur voor je lichtzwaard maakt veel goed! Hier te downloaden.

Naast de twee bovenstaande apps zijn er nog veel meer rip-offs te vinden die ook best aardig zijn. Weet jij een betere, laat het dan weten in de comments.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Mogelijk gemaakt door Blogger.

- Copyright © Geek Me Out -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -