Spotify is momenteel de beste dienst voor de muziekliefhebber. Geen gezoek naar torrents meer of discutabele download-sites. Na een kleine installatie kun je voor nop eindeloos genieten van een enorme muziekdatabase. Alleen die reclame tussendoor he... je wordt er doodziek van.

Grote kans dat je dit leest omdat je van die akelige reclame af wilt, maar misschien ben je nog niet bekend met Spotify en lees je dit uit interesse. Geen excuusjes meer! Download hier Spotify en neem deel aan de muziekrevolutie.

Wanneer je een Spotify Unlimited (4,99 euro/maand) hebt, kun stoppen met lezen. Je gebruikt namelijk al reclame-vrij Spotify. Iedereen die een Free account heeft of wilt aanmaken, moet nu even de bril opzetten en goed opletten. 

Windows
De beste optie om te genieten van muziek zonder vervelende aansmeerpraatjes is het gebruiken van Blockify. Download Blockify hier en pak het gedownloade bestand uit. Open het programma door op het icoontje te dubbelklikken. Vanaf nu wordt het geluid van alle Spotify reclames gedempt. Maar een lange stilte is ook niet prettig. Gelukkig bevat Blockify ook de mogelijkheid om je eigen mp3’s af te spelen zodra er een reclame boodschap om de hoek komt kijken. Kies bij Options voor Set Folder, kies de gewenste muziek-map van je PC en vergeet niet het vinkje bij Play MP3 aan te vinken.

Mac
Helaas werkt Blockify niet voor de Mac... Gelukkig is er wel een andere manier om de reclame te omzeilen. Gebruik Smutefy. Het heeft misschien minder opties dan Blockify, maar je hebt in ieder geval geen last meer van die oorwormen die voor reclames doorgaan.

Conclusie
De beste manier om van de reclame in Spotify af te komen, blijft natuurlijk gewoon je account upgraden en die paar euro per maand neer te leggen. Echter, het is crisis en niet iedereen heeft het even ruim dus de bovenstaande applicaties kunnen uitkomst bieden. Het is niet zo dat we er misbruik van gaan maken... toch?

{ 1 reacties... read them below or add one }

  1. Werkt wel maarja 10 seconden reclame of 10 seconden een ander nummer is niet egt een groot verschil.. De storing blijft het zelfde. Ik heb besloten het met een Spotify Gift Card te doen van https://www.igiftcards.nl/index.php

    BeantwoordenVerwijderen

Popular Post

Mogelijk gemaakt door Blogger.

- Copyright © Geek Me Out -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -