Het hebben van een scanner is heel handig, want zo nu en dan moet je wel eens belangrijke documenten scannen. Niet iedereen heeft echter een scanner en probeert op andere manieren documenten te digitaliseren, denk hierbij aan: vragen aan vrienden en vriendinnen, op het werk, zelf een foto nemen (hopend dat de hoek en belichting perfect zijn) en vul de andere mogelijkheden maar in. Of je gebruikt één van de volgende apps en bent binnen enkele seconden klaar.


Scanners blijven een beetje aparte apparaten. Op scholen, kantoren en andere professionele omgevingen zijn ze niet weg te denken, maar het thuisgebruik van scanners ligt vele malen lager. En al staat er thuis één stilletjes in een hoekje te wachten tot hij aan de slag kan gaan, eigenlijk gebruik je een scanner ook vrijwel nooit. Tot die ene dag! Paniek alom, want je hebt geen scanner en moet vandaag voor 6 uur dat document opsturen. Zoals altijd ben je weer te laat begonnen en heb je gewacht tot het laatste moment. Het geeft niks, je presteert tenslotte toch beter onder druk. 

De volgende apps zijn perfect geschikt voor het snel scannen van je belangrijke en minder belangrijke documenten. Ze zijn allen eenvoudig te gebruiken en het resultaat is behoorlijk goed. Voor enkele documenten bieden ze een uitstekende oplossing. Wil je echter je gehele boekhouding digitaliseren dan raad ik aan om toch een echte scanner te gebruiken tenzij je oceanen van tijd hebt.

Zie de onderstaande afbeelding voor het resultaat. Let op: ik ben er nog geen held in en ik doe het ook voor de eerste keer, maar het resultaat mag er zijn.

Scanner apps downloaden:

Android                - CamScanner

iPhone                  - JotNot Scanner

Windows Phone  - handyscan (free)Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Mogelijk gemaakt door Blogger.

- Copyright © Geek Me Out -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -