Vergeet die saaie groene snotbalk van Windows en maak het wachten dragelijk met de Nyan Cat voortgangsbalk!


Het overzetten of kopiëren van bestanden kan soms een saaie en tijdrovende klus zijn. De standaard Windows voortgangsbalk helpt gelukkig ook niet echt mee om het enigszins leuker te maken. Maar nu is er de Nyan Cat voortgangsbalk! Deze vervangt de grijze muis van Windows door een regenboog-ruftende dartelende poes met een psychedelisch oorbloedend muziekje op de achtergrond. Wie wil dat nou niet?

Naast de extreme ‘awesomeness’ die Nyan Cat aan je computer toevoegt, doet het verder helemaal niks en is het voornamelijk erg nutteloos. Het overzetten gaat niet sneller, gemakkelijker of beter en daarnaast creëer je een onwerkbare sfeer voor je huisgenoten/collega’s wat uiteindelijk leidt tot ruzie en eventueel fysiek geweld. Desondanks zeg ik toch gewoon ‘Doen!’, want met de Nyan Cat voortgangsbalk kunnen we voor een korte tijd weer even het coolste kind van de klas zijn.

Nu wil je natuurlijk weten hoe je zo snel mogelijk Nyan Cat op je computer kunt krijgen. Gelukkig heeft de maker rekening gehouden dat Nyan Cat eigenlijk bedoeld is voor 4-jarigen en kan iedereen het binnen 10 seconden installeren.

Stap 1.   : Download Nyan Cat Progress Bar (http://www.instantelevatormusic.com/nyan-cat-progress-bar)

Stap 2    : Pak het bestand uit op de door jou gewenste locatie. 

Stap 3    : Open het programma en voilà! Je voortgangsbalken zijn nu stoerder dan Steven Seagal in Urban Justice.
Pro tips
  • Wil je wel de animatie, maar niet het aanstekelijke muziekje? Dan kun je in het opties-scherm ook het geluid zachter of uit zetten. Echter, laten we eerlijk zijn. Dit doe je toch niet. 
  • Bloedende oren, steken in je ogen en smeltende hersenen zijn de eerste tekenen van het Nyan Cat- syndroom. Zodra je last begint te krijgen van een van deze symptomen verwijder Nyan Cat zo snel mogelijk van je PC! Aangezien Nyan Cat verder geen bestanden op ongure locaties installeert, is het voldoende om het programma af te sluiten en de bestanden gewoon te verwijderen.
  
(Bron: Gamefreaks)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Mogelijk gemaakt door Blogger.

- Copyright © Geek Me Out -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -