Ook een schurfthekel aan reclame-banners tijdens het browsen en ben je het zat om op Youtube-filmpjes te moeten wachten vanwege commercials? Lees snel verder om binnen een paar seconden voorgoed van deze ellende af te komen.

Dat er op het internet veel meuk staat (waar deze blog natuurlijk niet onder valt) is bij iedereen met een internet-verbinding en meer dan 7 chromosomen bekend. Maar om bij elke internetsessie jezelf te laten injecteren met een dosis geestdodende rommel die regelrecht je hersenen aantast, is een beetje overdreven. De keuze om je geest te verrijken met onzin uit de krochten van het internet moet tenslotte je eigen keuze zijn en niet die van malafide figuren die je een poot willen uitdraaien.

Dus tenzij je graag bestookt wordt met advertenties in de trant van: "Maak nu kans op driehonderdduizend speciaal voor jou gevouwen origami-vogels" of "Leer nu zelf hoe je een succesvol leven kan leiden door deze 3 tips van Bert; de zelfbenoemde succes-goeroe", kun je door middel van Adblock Plus voorgoed verlost zijn van dit soort troep. Het mooie van Adblock is dat het ook de reclames van YouTube blokkeert. Muziek luisteren en filmpjes kijken was nog nooit zo'n verademing.

Firefox-gebruikers kunnen hier Adblock Plus downloaden. Klik op '+Add to Firefox en vervolgens in het pop-up scherm op Installeren.

Gebruik je de Chrome-browser? Ga dan naar deze link om Adblock te downloaden en volg de stappen om te installeren.

De meeste werkpc's gebruiken nog steeds Internet Explorer, misschien jij zelf ook wel? Ook voor jullie is er een oplossing voor die irritante advertenties, namelijk hier.

Ja, ook Apple en de Safari-browser komen niet onder reclame uit. Alhoewel, het downloaden is net zo makkelijk als bij de bovenstaande browsers en dus kunnen ook de Safari-gebruikers genieten van een online leven zonder flashy-commercials. Hier te downloaden.

Misschien ben je nog een beetje huiverig om iets te downloaden wat je niet kent, maar zie hieronder het resultaat op Nu.nl en je bent om.
Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Mogelijk gemaakt door Blogger.

- Copyright © Geek Me Out -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -