Een van de grootste ongemakken als je 's avonds thuiskomt is het vinden van de juiste sleutel en het sleutelgat. Je hebt bijvoorbeeld te diep in het glaasje gekeken, gewoon een minder goede motoriek of je ziet geen steek voor ogen. Gelden de eerste twee genoemde redenen dan verwijs ik je naar andere websites. Voor de laatste zijn er diverse handige zaklamp-apps op de Play Store te vinden.


Je kent het wel, je staat 's avonds voor de deur en bent aan het hannesen om de sleutel in het sleutelgat te krijgen. Vooral in de winter wanneer je handen bevroren zijn, kan dat een echte crime zijn. Natuurlijk bewaar je voor zulke momenten altijd een extra slaapzak in de schuur zodat je niet buiten in de kou de nacht hoeft door te brengen. Je zou natuurlijk ook je smartphone heel dicht bij het sleutelgat kunnen houden en zodoende voor licht zorgen. De meeste mensen doen dit echter slechts eenmalig aangezien de kans dat je met de sleutel een flinke jaap op je beeldscherm maakt zeer groot is. Maar er is een betere oplossing die vele malen prettiger en eenvoudiger is. Download gewoon een zaklamp-app uit de Play Store. Nog geen minuut werk en voortaan ben je zonder geklooi binnen en kun je genieten van een warme kop thee/koffie/choco et cetera. (Tevens handig voor die nare momenten wanneer de stroom plotseling uitvalt terwijl je in bad zit.)

Eigenlijk doen alle zaklamp-apps hetzelfde, namelijk de helderheid van je scherm opvoeren en de flitser aanzetten. Echter, een top-6 klinkt interessanter dus zodoende. En ja, 1 en 4 zijn daadwerkelijk verschillend! Mijn favoriet is nummer 3, omdat er geen instellingen zijn. Zodra de app geopend wordt, gaat het scherm op de maximale helderheid en de flitser aan. Niks meer en niks minder. Zoek je echter meer opties, probeer dan een van de anderen en hou degene die het beste bevalt.

1. Zaklamp

2. Zaklamp - Tiny Flashlight

3. Helderste Zaklamp Gratis

4. Zaklamp

5. LED-zaklamp HD - Flashlight

6. TeslaLED Flashlight


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Mogelijk gemaakt door Blogger.

- Copyright © Geek Me Out -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -