Speciaal voor jou geselecteerd: de drie leukste tijdrovers voor in de trein, op kantoor of thuis.

Soms gaat de tijd zo langzaam dat je er gewoon fysiek onwel van wordt. Denk bijvoorbeeld aan een eeuwig durende treinreis of het wachten op een bus in niemandsland. Gelukkig heb je je smartphone bij je! Maar wat doe je nou eigenlijk met die smartphone in zulke situaties? Meestal kijk je een beetje uit het raam en refresh je Facebook en Twitter elke seconde hopend op nieuwe updates. Klinkt dat bekend, probeer dan de volgende games eens en je zult zien dat je sneller dan ooit op je bestemming bent. Behalve als je net als ik 2,5 uur in de trein zit, welke smartphone houdt dat nou vol...


Jellyflop

Jellyflop is mijn persoonlijke favoriet, omdat het eigenlijk nergens over gaat. Je bestuurt Jelly en dat is een tja.. Jelly-iets. Wel heel schattig overigens. Enfin, de bedoeling is dat je waterdruppeltjes verzamelt en een veertje, maar pas op voor de haai! Waarschijnlijk haak je nu ongeveer af, maar het is echt heel geinig. Je moet Jelly naar zijn doel sturen door lijnen te tekenen waardoor Jelly door het level kan kaatsen. Oke, nu snap je er helemaal geen zak meer van. Gewoon downloaden, het is leuk. Echt!

Downloaden: Android


Muffin Knight

In Muffin Knight speelt de speler een jongetje die om de een of andere reden de magische muffins moet verzamelen. Lekker belangrijk! Leuker is de gameplay. Het is dus de bedoeling dat je de muffins oppakt, maar zodra je er een pakt, verander je in een andere 'knight'. Zo begin je als een echte ridder en schiet je met pijl en boog, pak je een muffin op verander je opeens in een ninja die werpsterren gooit of een tovenaar die magische bollen schiet. Ok goed en de uitdaging? Nou tijdens het verzamelen wordt je lastiggevallen door schapen, biggen, apen, doodskoppen et cetera. Klinkt goed toch?

Downloaden: Android   -   iPhone


Call of Mini: Zombies

Slechte dag gehad of wil je gewoon wat stress van je afwerpen? Call of Mini kan in die behoefte voorzien. Call of Mini heeft weinig om het lijf, maar het is erg vermakelijk en ziet er bovendien lekker kinderlijk maar cool uit. Je hebt in de game eigenlijk maar 1 doel en dat is alle zombies vernietigen. Natuurlijk kun je wel wapens kopen en upgraden, andere characters kiezen en de hele ramblam eromheen. De besturing is even wennen en je kan de game alleen verlaten door op de home-knop op je telefoon te drukken, maar ach het is zeker een erg vermakelijk spelletje.

Downloaden: Android     -     iPhone

Weet jij zelf nog een aantal leuke games of apps waardoor het lijkt alsof de tijd sneller gaat? Laat het weten in de comments!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

Mogelijk gemaakt door Blogger.

- Copyright © Geek Me Out -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -